TjenesterUtforsk
ArtiklerUtforsk
Om ossBli kjent med oss
Registrer byråSamarbeid med oss

Apputvikling: De beste byråene i Norge i 2023

Trenger du hjelp med apputvikling? Her finner du vår guide for norske byråer. Du kan lese oppdaterte anmeldelser og lese annen relevant info. Benytt skjemaet på nettsiden dersom du ønsker å motta tilbud fra byråene.

Sorter etter:
Filtrer:
Norge
Om vår vurdering

Slik velger du markedets beste apputviklere

av Lasse

|

06. Dec, 2023

Dagens marked blir stadig tøffere. Det gjelder å møte målgruppen på best mulig måte for å forbedre omsetningen til bedriften din. Derfor blir mobilapper stadig viktigere for å forbedre kommunikasjon og gjøre det enklere for kunder å bruke bedriftens tjenester og produkter.

Hvorfor apputvikling er viktig for bedriften din

Mobilapper kan brukes til utrolig mye, deriblant salg av varer og tjenester, kundeservice og digital markedsføring. Du kan utvikle apper som tar i bruk GPS, kamera, kontaktlister og mye mer for å skape en sømløs brukeropplevelse. Det er omtrent bare fantasien som setter grenser.

Du kan stille inn varsler på appen for å minne kundene på tjenestene dine, slik at de ikke bare laster ned appen og glemmer den. Dette er utrolig verdifullt for å bevare god kundekontakt. For eksempel, det er mye større sjanse for at de leser et varsel på mobilen enn at de åpner en av de mange epostene de mottar hver dag.

Hvor mye koster det å utvikle en mobilapp?

Prisen for apputvikling avhenger av funksjonalitet, back-end systemer og vedlikehold. Du kan få utviklet en enkel app for en ganske lav pris, mens de mest avanserte mobilappene kan koste flere hundretusener. Hvor avansert appen bør være, avhenger av bruksbehov og målsetning.

Bruk gjerne tid på å planlegge og teste før dere investerer store summer i prosjektet. Vi anbefaler at du utfører grundige kundeundersøkelser, samt tar imot veiledning fra profesjonelle apputviklere som vet hva som funker. Det er dessuten enklere å få et nøyaktig pristilbud når du har planlagt mobilappen godt på forhånd og vet hva du vil ha.

Det er viktig å få et godt og realistisk tilbud når du skal finne en dyktig apputvikler til å hjelpe deg. Selv om det kanskje kan friste å ta det billigste tilbudet, kan du tape penger på sikt. Hvis arbeidet utføres dårlig, kan det gå drastisk utover omsetningen. Kanskje ender du opp med å bruke enda mer penger, fordi du må ansette en profesjonell apputvikler til å rydde opp i rotet.

Slik finner du markedets beste apputviklere

Vi anbefaler at du innhenter tilbud fra ulike aktører for å finne frem til beste apputvikler for din bedrift. Se etter noen som har lang erfaring med lignende prosjekter. De bør dessuten ha høy kompetanse og kunnskap om den aktuelle bransjen.

Be om referanser fra tidligere kunder. Ikke vær engstelig for å ta kontakt med dem – du kan få mye nyttig informasjon om hvordan det egentlig var å samarbeide med apputvikleren. Du bør også studere porteføljen grundig for å sjekke at du liker annet arbeid som apputvikleren har utført.

Sist, men ikke minst, så bør du sørge for at pristilbudene du innhenter inkluderer de samme kostnadsfaktorene. Du bør ha et så likt sammenligningsgrunnlag som mulig for å kunne vurdere hvem som har det beste pristilbudet.

Her kan du lese mer om Norges beste webdesignbyråer.