TjenesterUtforsk
ArtiklerUtforsk
Om ossBli kjent med oss
Registrer byråSamarbeid med oss

Webdesign: De beste byråene i Bergen i 2023

Trenger du hjelp med webdesign? Her finner du vår guide for byråer i Bergen. Du kan lese oppdaterte anmeldelser og lese annen relevant info. Benytt skjemaet på nettsiden dersom du ønsker å motta tilbud fra byråene.

Sorter etter:
Filtrer:
Bergen
Om vår vurdering

av Lasse

|

18. Oct, 2023

Webdesign i Bergen

Skal du utvikle en hjemmeside til deg selv eller bedriften din i Bergen? Da er du kanskje på jakt etter en lokal webdesigner som kan hjelpe deg. Som landets nest største by har Bergen et rikt utvalg av webdesignere. Delvis fordi byen tiltrekker kvalifiserte fagpersoner fra andre steder i landet og utlandet, men også fordi Bergen har et nokså omfattende studietilbud innen fag som kan relateres til webdesign.

Fagmiljøet innen webdesign i Bergen har vokst som følge av at det finnes flere relevante grader på Universitetet i Bergen, både norskspråklige og engelskspråklige. I tillegg tilbys en grad i grafisk design ved Høyskolen i Kristiania sitt campus på Bergen, og en grad i Frontend-utvikling ved fagskolen Noroff i Bergen. Med god tilgang på webdesignere har Bergen mange bedrifter som tilbyr å utvikle webdesign for kundene, samt andre relaterte tjenester som grafisk design, SEO og digital markedsføring.

Webdesign Bergen

Hvorfor trenger jeg webdesigner?

En god og funksjonell hjemmeside er viktigere i dag enn noen gang før. Nå til dags har de aller fleste bedrifter en hjemmeside fordi tilstedeværelse på nett er avgjørende for å være synlige for nye kunder. På nettsiden kan man forklare hva bedriften driver med, hvilke produkter og tjenester man tilbyr og hvordan man kan komme i kontakt. Men for å vinne kunders oppmerksomhet på nett, er man avhengig av å ha en visuelt attraktiv hjemmeside som er enkel å bruke, og det er her webdesigneren kommer inn i bildet. En webdesigner sørger for å bygge en hjemmeside som gir en god brukeropplevelse og som er enkel å navigere for besøkende.

Pris på webdesigner i Bergen

For mange er det prisen som avgjør om man skal engasjere en profesjonell webdesigner eller ikke. Det finnes ikke noe fasitsvar når det gjelder pris, da alle prosjekter er forskjellige og varierer i omfang. Noen tar en forhåndsbestemt pris per prosjekt, mens andre velger å bruke timepris. Om du betaler per time kan du forvente en timepris på mellom 800 og 3000 kroner timen, avhengig av den aktuelle webdesignerens kompetansenivå, erfaring og utdanningsbakgrunn.

Et lite prosjekt trenger ikke nødvendigvis bli så veldig dyrt, men hvis du har du en stor hjemmeside som krever mye arbeid, kan det fort bli nokså kostbart. Samtidig må prisen sees i sammenheng med potensiell fortjeneste. En profesjonell hjemmeside kan på sikt bidra til å øke bedriftens inntekter, og da kan det fort vise seg å bli en lønnsom investering.

Les mer: Så mye koster det å lage en nettside.

Få tilbud fra 3 forskjellige webdesignere

For å unngå å betale mer enn du egentlig trenger bør du hente inn pristilbud fra minst 3 webdesignere. Da får du muligheten til å se hva som er realistisk prisnivå for ditt konkrete prosjekt og du kan velge bort de aller dyreste hvis du synes prisen er for høy. Samtidig er det viktig å ha i bakhodet at pris ofte henger sammen med kvalitet, så det lønner seg ikke alltid å velge det aller billigste tilbudet man kommer over. Gjør en grundig sammenligning av de tre tilbudene og velg webdesigneren som tilbyr den beste kombinasjonen av pris og kvalitet.

Les også: Vi har listet de beste SEO-byråene i Bergen og omegn.