TjenesterUtforsk
ArtiklerUtforsk
Om ossBli kjent med oss
Registrer byråSamarbeid med oss

Digital markedsføring: De beste byråene i Oslo i 2024

Trenger du et markedsføringsbyrå? Her finner du vår guide for byråer i Oslo. Du kan lese oppdaterte anmeldelser og lese annen relevant info. Benytt skjemaet på nettsiden dersom du ønsker å motta tilbud fra byråene.

Sorter etter:
Filtrer:
Oslo
Om vår vurdering

av Lasse

|

22. Feb, 2024

Digital markedsføring i Oslo

Driver du en virksomhet i Oslo og trenger hjelp med digital markedsføring? I så fall er du i trygge hender. I hovedstaden er nemlig utvalget av digitale markedsførere veldig stort, så sjansen er stor for at du finner noen som kan hjelpe deg. Som landets hovedstad tiltrekker Oslo de dyktigste digitale markedsførerne fra hele landet, i tillegg til kompetente fagpersoner fra utlandet.

I Oslo har du et omfattende studietilbud for folk som vil lære seg digital markedsføring. Du finner blant annet relevante studietilbud på Universitetet i Oslo, høyskolen Kristiania, Oslo Nye Høyskole og ved fagskolen Noroff sin avdeling i Oslo. Det omfattende studietilbudet innen digital markedsføring i Oslo bidrar til at digitale markedsførere bosetter seg i Oslo etter studiene og utvikler karrierene sine videre her.

Hvorfor digital markedsføring?

Det finnes mange gode grunner til å benytte seg av digital markedsføring. Først og fremst er det viktig at bedriften din treffer riktige målgrupper i digitale kanaler for å få flere kunder. Samtidig er det essensielt i dagens digitale verden at bedrifter er synlige hos google og havner høyt oppe på søkeresultater. Sosiale medier er også viktige kanaler nå til dags og bedriften din kan ha god nytte av å markedsføre i de riktige sosiale mediene for å nå bestemte målgrupper. Noen bedrifter benytter seg også av nyhetsbrev for å nå ut til kunder og informere dem om tilbud.

Alt dette kan en digital markedsfører bidra med. Mange bedrifter trenger imidlertid bare gode råd og tips i utviklingen av en digital markedsstrategi. En digital markedsfører kan gi deg gode råd om hvordan du best når kundene dine, hvordan du kan bygge en sterkere merkevare, hvilke kanaler du bør bruke og lignende.

Hva koster digital markedsføring i Oslo?

For mange bedrifter er det et spørsmål om penger, da prisen på den digitale markedsføringen setter grenser for hva som er realistisk å gjøre. Det finnes ikke noe enkelt svar på hva digital markedsføring koster, da dette kommer helt an på hva du ønsker hjelp til og hvor mye hjelp du trenger. Mange digitale markedsføringsbyrå tilbyr forskjellige standardiserte pakker med ulikt innhold og til ulike priser.

For eksempel kan du kanskje få en rimelig pakke til under 10.000 kroner i måneden som inkluderer utarbeiding av digital markedsføringsstrategi, oppsett av kontoer på sosiale medier og drift av disse, sette opp digitale annonser og gjennomføring av en SEO-test.

Hvis du derimot trenger omfattende søkemotoroptimalisering (SEO), data-analyser, innholdsproduksjon hver måned, bilder, forbedring av hjemmeside, utarbeiding av logo og lignende i tillegg, så må du kanskje forvente å betale opp mot 30.000 kroner i måneden. Noen velger også å ansette en digital markedsfører fast i bedriften og de beste krever gjerne mellom 600.000 og 700.000 i årslønn. Det er vanskelig å si noe veldig konkret om pris på digital markedsføring fordi alle prosjekter er ulike. Du må derfor ta kontakt med aktuelle digitale markedsføringsbyrå og få en pris på akkurat det du trenger hjelp til.

Få tilbud fra 3 digitale markedsføringsbyrå

Hvis du velger å bruke et digitalt markedsføringsbyrå i stedet for å ansette noen fast i bedriften, anbefaler vi at du henter inn minst 3 forskjellige tilbud fra ulike byrå. Da kan du danne deg et bilde av hva som er realistisk prisnivå for akkurat det du trenger hjelp til, og det blir dessuten lettere å vurdere hvilke alternativer du har. Om du ikke vil bruke for mye penger, så velger du bort de aller dyreste. Husk imidlertid at pris ikke er alt. Hvis du finner et markedsføringsbyrå som er særlig dyktige og har en god forståelse for behovene dine, kan det føre til at bedriftens inntekter øker signifikant slik at investeringen fort blir lønnsom.

Ler mer her hvis du ser du etter webdesignere i Oslo.